Rex Nordic

Search

Rex Nordic HP19 lämpöpumppu on innovatiivinen ratkaisu, joka yhdistää siirrettävyyden, tehokkuuden ja helppokäyttöisyyden. Tämä lämpöpumppu tarjoaa ainutlaatuisia etuja verrattuna perinteisiin ilmalämpöpumppuihin, erityisesti ammattikäytössä. Seuraavassa käydään läpi, miksi Rex Nordic HP19 on erinomainen valinta moniin eri tilanteisiin ja tarpeisiin.

Siirreltävä

Rex Nordic HP19 on suunniteltu helposti siirreltäväksi, mikä tarkoittaa, että voit viedä sen mukanasi aina tarpeen mukaan. Tämä on erityisen hyödyllistä esimerkiksi työmailla, missä lämmitystä tai jäähdytystä tarvitaan eri paikoissa eri aikoina. Siirreltävyys tekee siitä myös erinomaisen vaihtoehdon tapahtumiin, tilapäisiin työtiloihin tai muihin väliaikaisiin tarpeisiin. Tämä ominaisuus mahdollistaa laitteen käytön juuri siellä, missä sitä eniten tarvitaan, ilman tarvetta hankkia useampaa kiinteää yksikköä.

Ei kiinteää asennusta

Toisin kuin perinteiset ilmalämpöpumput, Rex Nordic HP19 ei vaadi kiinteää asennusta. Tämä tarkoittaa, että laite voidaan ottaa käyttöön ilman suurempia remontteja tai muutostöitä, mikä säästää aikaa ja rahaa. Se tekee laitteesta myös joustavamman ja helpomman käyttää monenlaisissa tiloissa, kuten vuokratuissa tiloissa tai tilapäisissä rakennuksissa, joissa kiinteät asennukset eivät ole mahdollisia tai toivottavia.

Ei tarvitse sähkömiestä

Koska Rex Nordic HP19 ei vaadi kiinteää asennusta, sen käyttöön ottaminen ei edellytä sähkömiehen apua. Tämä tekee laitteen käytöstä entistä helpompaa ja nopeampaa, ja vähentää asennuskustannuksia. Laitteen yksinkertainen plug-and-play-asennus mahdollistaa sen, että kuka tahansa voi ottaa sen käyttöön ilman erityisosaamista.

Kestävä rakenne

Rex Nordic HP19 on tehty raskaaseen ammattikäyttöön. Laite on valmistettu teräksestä eikä muovista, mikä takaa sen kestävyyden vaativissakin olosuhteissa. Tämä tekee siitä luotettavan ja pitkäikäisen vaihtoehdon. Rautarakenne kestää hyvin iskuja ja kulutusta, mikä on tärkeää esimerkiksi teollisuusympäristöissä tai rakennustyömailla, joissa laitteet voivat joutua kovalle rasitukselle.

Olosuhteisiin sopivat komponentit

Laitteen komponentit on valittu huolellisesti, jotta ne sopivat vaativiin olosuhteisiin. Tämä varmistaa laitteen tehokkaan toiminnan ja pitkäikäisyyden, vaikka se altistuisikin koville käyttöolosuhteille. Komponenttien kestävyys ja luotettavuus ovat erityisen tärkeitä, kun laitetta käytetään ympäristöissä, joissa olosuhteet voivat vaihdella merkittävästi päivän mittaan.

Ammattitason ilmansuodattimet

Rex Nordic HP19 on varustettu ammattitason ilmansuodattimilla, jotka soveltuvat likaisiinkin tiloihin. Metalliverkkosuodattimet ovat pestävissä, mikä helpottaa niiden ylläpitoa ja pidentää käyttöikää. Lisäksi suodattimet ovat helposti saatavilla, mikä tekee niiden huollosta ja vaihdosta vaivatonta. Tämä on erityisen hyödyllistä, kun laitetta käytetään paikoissa, joissa ilmansuodattimien likaantuminen on yleistä, kuten teollisuuslaitoksissa tai rakennustyömailla.

Tehokas HEPA-suodatus

Laite tarjoaa myös erittäin tehokkaan HEPA-suodatuksen optiona. Tämä varmistaa, että ilmanlaatu pysyy erinomaisena, mikä on erityisen tärkeää esimerkiksi tuotantolinjoilla ja muissa prosesseissa, joissa puhtaan ilman tarve on suuri. HEPA-suodatus poistaa ilmasta pienhiukkaset, allergeenit ja muut epäpuhtaudet, mikä parantaa työskentelyolosuhteita ja vähentää sairastumisriskiä.

Ilman tarkka ohjaus

Rex Nordic HP19 avulla ilman tarkka ohjaus haluttuun kohteeseen on mahdollista. Laite pystyy ohjaamaan ilman jopa 10 metrin päähän, mikä tekee siitä ihanteellisen kohdeviilennykseen esimerkiksi tuotantolinjoilla tai erilaisissa prosesseissa. Tämä ominaisuus mahdollistaa kohdennetun jäähdytyksen tai lämmityksen, mikä parantaa energiatehokkuutta ja käyttömukavuutta.

Kosteudenpoisto

Laitteessa on tehokas kosteudenpoisto-ominaisuus, joka pystyy poistamaan jopa 120 litraa kosteutta vuorokaudessa. Tämä on erityisen hyödyllistä kosteissa tiloissa, missä ylimääräinen kosteus voi aiheuttaa ongelmia. Kosteudenpoisto parantaa sisäilman laatua ja ehkäisee homeen ja muiden kosteuden aiheuttamien ongelmien syntymistä.

Kondenssivesipumppu

Optiona saatavilla oleva kondenssivesipumppu mahdollistaa veden pumppaamisen jopa 5 metriä ylöspäin. Tämä tekee laitteen sijoittamisesta joustavaa ja helpottaa sen käyttöä eri ympäristöissä. Kondenssiveden tehokas poistaminen on tärkeää, jotta laite voi toimia häiriöttä ja ilman ylikuormitusta.

 

Kännykkäohjaus

Rex Nordic HP19 voidaan ohjata kätevästi kännykkäsovelluksella, samalla apilla kuin Airrexin lämmitin. Tämä mahdollistaa laitteen käytön ja hallinnan etänä, mikä lisää sen käyttömukavuutta. Kännykkäohjauksen avulla voit säätää laitteen asetuksia ja seurata sen toimintaa reaaliajassa, mikä parantaa sen käytettävyyttä ja hallittavuutta.

Takuu ja varaosat

Laitteella on 3 vuoden takuu, joka kattaa myös ammattikäytön. Kaikki varaosat ovat suoraan saatavilla hyllystä, mikä varmistaa nopean ja tehokkaan huoltopalvelun. Tämä vähentää seisokkiaikoja ja lisää laitteen käyttöastetta. Pitkä takuu ja hyvä varaosien saatavuus ovat merkittäviä etuja, jotka takaavat laitteen pitkäikäisyyden ja luotettavuuden.

Yhteenveto

Rex Nordic HP19 on monipuolinen ja kestävä lämpöpumppu, joka tarjoaa erinomaisia etuja verrattuna perinteisiin ilmalämpöpumppuihin. Sen siirrettävyys, helppokäyttöisyys, kestävä rakenne ja monipuoliset ominaisuudet tekevät siitä ihanteellisen valinnan moniin eri käyttökohteisiin. Oli kyseessä sitten työmaa, tuotantolinja tai muu ammattikäyttö, Rex Nordic HP19 tarjoaa luotettavan ja tehokkaan ratkaisun kaikkiin lämmitys- ja viilennystarpeisiin. Laite on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä ja vaativia olosuhteita, joten voit luottaa sen toimintaan ja tehokkuuteen vuodesta toiseen.