KUNDEHENVISNINGER

Rexener-hjelpestarteren er kraftig nok til verkstedbruk

Høsten 2017 kjøpte Kytöjoki seg en Rexener 18000 og ble positivt overrasket.

«Dette er den første boosteren som jeg faktisk tror kommer til å vare. Jeg har allerede brukt den mange titalls ganger uten problemer. Er det noe strøm igjen på batteriet, får denne bestandig start på bilen,» sier Kytöjoki.

Les mer

Juha Kytöjoki / Autohuolto Kytöjoki

Stort garage i Norrland värms med Airrex dieselvärmare

Boströms trafik i Norrlands vackra Vindeln är ett transportföretag som grundades år 1980.
Boströms trafik utför transport i alla former. Godstransport, linjetrafik, beställningstrafik, budtransport och uthyrning av kranbilar, hjulstartare och minigrävare. Boströms trafik har många olika fordon, varav 8 stycken är bussar. Företaget har ett eget garage med egen serviceverkstad.

Ulf Boström / Boströms Trafik

Växthus drivs med infraröd värme från Airrex dieselvärmare

Markku Räikkönens jordbruksföretag kompletteras med odling av olika trädgårdsprodukter. Förberedelserna för vårsäsongen börjar redan hösten innan. I det skedet är det dags att flytta perennierna till ett vinterförvar. Vinterförvaringen minimerar risken för att blommorna förstörs som följd av kalla temperaturer. Vinterförvaringen säkerställer också att blommorna växer snabbt under våren, så att de kan säljas i butiker.

Markku Räikkönen

En varm stund nära naturen

Levi är Finlands ledande skidort, och erbjuder också omfattande tjänster för alla sorters resenärer. Det finns många restauranger i Levi, och sju av dessa tillhör företaget Levi Restaurants. För en av restaurangerna byggdes en terass på 100 kvadratmeter. Marko Mustonen som jobbar för Levi Restaurants var ansvarig för terassens värmning. Idén med terassen är att erbjuda restaurangens kunder en varm stund för att äta och dricka nära naturen.

Marko Mustonen / Levi Restaurants

Airrex dieselvärmare sänker elräkningen

I ferbruari 2016 blev Ilkka Säkkinen frustrerad då han hörde att priserna på el skulle öka ytterligare. Redan då hade hans elräkningar stigit till 10 000 kronor i månaden. Säkkinen som driver ett snöplogningsföretag var tvungen att hitta på ett sätt att sänka sina elkostnader.

Han hittade webbsidan RexNordic, som marknadsförde energieffektiva dieselvärmare. Han hittade en återförsäljare i grannstaden Kuusamo, vilket förenklade hans beslut…. 

Ilkka Säkkinen / Ilkka Säkkinen Ry