Arbejde med os

Salgschef i Danmark

Rex Nordic Oy er en hastigt voksende importvirksomhed og grossist. Vi importerer og udvikler produkter af høj kvalitet, som er unikke inden for deres respektive produktsegment. Vores sortiment af importerede produkter omfatter f.eks. Airrex varme- og airconditionsystemer samt Rexener hjælpestartere/boostere. I sidste finansperiode opnåede vi en femdobling af omsætningen, og vi opererer aktuelt i Norden og Baltikum.

Når vores forretning ekspanderer til nye markeder, og produktsortimentet vokser, ønsker vi at styrke vores team med ansvarlige personer, der ikke går af vejen for udfordringer, og som kan holde trit med os. I øjeblikket er vi på udkig efter en salgschef i Danmark!

Roller og ansvar

I din rolle som permanent salgschef vil du få det primære ansvar for dit eget salgsområde og dine egne kunder. Du vil få til opgave at identificere og finde frem til potentielle forhandlere. Du vil etablere den indledende kontakt med potentielle forhandlere og opbygge et vedvarende kommercielt samarbejde mellem forhandleren og vores virksomhed – baseret på tillid. Dit job er at udvikle og håndtere de kunderelationer, du skaber. Opgaven omfatter regelmæssig rapportering om succeser og udfordringer for dit virke på svensk eller engelsk.

Er det dig?

Du brænder for salg og stræber efter at forbedre dine salgsevner. Du har erfaring med succes i salg til private virksomheder. Du er i stand til at arbejde individuelt i en rolle, der omfatter rejseaktiviteter i Danmark som en indbygget del. Du har kørekort og en bil, som du kan benytte. Du er fortrolig med tekniske produkter, kan sælge dem og kan yde teknisk support til dine kunder, hvis de får behov for det. Du ønsker at være en del af den hurtigst voksende virksomhed i branchen, som er opsat på altid at betjene kunderne bedre, end konkurrenterne gør.

Hvad kan vi tilbyde?

Vi tilbyder et interessant, varieret og uafhængigt fuldtidsarbejde for en professionel person, der har en naturlig evne til at lede sig selv. Vi giver dig den nødvendige træning i vores produkter og en mulighed for at forbedre og træne dine færdigheder yderligere i en voksende virksomhed. Vores medarbejdere belønnes altid for deres succes, og din løn vil afspejle dine resultater.

Ansøgning

Send os en ansøgning, inklusive din jobhistorik, uddannelse, træning og dine sprogfærdigheder.
I din ansøgning beskriver du dine resultater i tidligere stillinger, dit mål for fremtiden og dine forventninger til løn.
Hvis du ønsker det, kan du desuden beskrive, hvem du er, hvordan du arbejder bedst, og hvad du laver i din fritid.

Send din skriftlige ansøgning på engelsk til job@rexnordic.com.

Ønsker du flere oplysninger, kan du kontakte adm. direktør Olli Kuusela på tlf. +358 40 554 0488


VIRKSOMHEDEN

Rex Nordic Ab er en af Nordens førende importør og udvikler af dieselbaserede infrarøde varmesystemer. Virksomheden dækker tre forretningsområder: import, service og produktudvikling. Vi behandler og betjener vores kunder med passion og markedets bedste knowhow, da det er den eneste måde, vi kan garantere kundetilfredshed og succes for vores produkter. Vores hovedkontor og lager på mere end 3.000 m2 er placeret i Askola, Finland, omtrent 50 km øst for Helsinki. I den forrige finansperiode var vores omsætning ca. 3 mio. euro. I øjeblikket har vi aktiviteter i Finland, Sverige og Estland. Vores aktuelle forhandlernetværk består af mere end 300 forhandlere.