Rex Nordic

Søg

I Havukoski i Vantaa har Vantaa Gym Club anskaffet en Rex Nordic EcoCooler i begyndelsen af sommeren 2024. Kundernes familievirksomhed, der har været i drift i over 30 år, bemærkede straks fra de første dage, at luften i fitnesscentret var behageligt køligere og friskere end før.

Vantaa Gym har et fitnessområde på 600 kvadratmeter med en højde på over seks meter. Virksomheden købte en REX25000 model fra Rex Nordics EcoCooler sortiment, som har en luftstrøm på op til 25.000 kubikmeter i timen. De flytbare EcoCoolers køleeffekt er stærkt baseret på fordampning af koldt vand gennem en honeycomb-pad. Fordelene ved køleren inkluderer effektiv køling uden vandtåge, stor luftstrøm, lavt energiforbrug og ingen installationsomkostninger.

“Der er en klar forskel i temperaturen i salen, når EcoCooleren er i brug. Kunderne har rost, hvor behageligt køligere og friskere luften er, fortæller Mika Holappa”, ejer af Vantaa Gym.

 

På Vantaa Gym blev REX25000 placeret på anden sal i behandlingsrummet, hvorfra køleren blæser ind i fitnesscentret gennem et åbent indvendigt vindue. På denne måde behøvede køleren ikke at blive placeret blandt fitnessudstyret eller mennesker, og den kølige luft spredte sig bredt i salen, når den faldt nedad.

“Vi havde egentlig ikke mulighed for at anskaffe nogen anden løsning til vores lokaler. Vi lejer fra byen, og i den samme “hektar store” hal er der andre virksomheder, så vi kan for eksempel ikke installere faste køleløsninger. Først tænkte jeg på at købe ti mindre ventilatorer spredt rundt i salen, men så opdagede jeg EcoCooleren på nettet og besluttede at prøve den.”

“Når solen skinner kraftigt gennem ovenlysvinduerne, har salen været ubehageligt varm og i værste fald følt, at “ilten slipper op”. Der er grundventilation i salen, men det er ikke tilstrækkeligt i varmt vejr. Det hjælper med at cirkulere luften og skubber kølig luft nedad samt bringer erstatningsluft ind i lokalet, men alligevel har EcoCooleren gjort sit arbejde. I køligere vejr har jeg haft den på halv effekt. Når det har været varmere, har blæseren været på fuld effekt.”

 

Rex Nordics EcoCooler sortiment inkluderer, ud over REX25000, den mindre REX14000 og den større REX48000. De er designet til forskellige størrelser af rum og kører på almindelig strøm og kræver ikke fast installation eller elektrisk arbejde.

 

Vand direkte fra slangen til tanken

REX25000 har i praksis været konstant forbundet til vandforsyningen på Vantaa Gym, hvilket betyder, at koldt vand konstant har strømmet ind i EcoCoolerens tank. Vandet er blevet brugt i moderate mængder i forhold til fordelen, og der har ikke været problemer med fugt på grund af EcoCooleren i salen. Vandet fordamper fra EcoCooleren, det sprøjter ikke eller forårsager vandtåge.

“I varmt vejr er vandet konstant tændt. Jeg prøvede også køleren ved blot at fylde tanken. I så fald brugte tanken (170 liter) vand i 8-10 timer“, vurderer Holappa.

Det åbne og lyse Vantaa Gym har et alsidigt fitnesscenter med moderne udstyr, hvor du kan få professionel vejledning, hvis det ønskes. På Vantaa Gym kan man også købe fitnessprogrammer samt personlig træning, fysioterapi, massage og ernæringsrådgivning. I fitnesscentret kan man desuden dyrke boksning eller fokusere på strækøvelser. Der er en traditionel sauna i mændenes omklædningsrum og en infrarød sauna på kvindernes side. Der er også et legeområde for børn.

Det er vigtigt for os at lytte til vores kunder og for eksempel købe udstyr efter deres ønsker og behov. Vores fitnesscenter er tilgængeligt med en app døgnet rundt hver dag. Man kan også købe kun de tjenester, man har brug for, selv for et enkelt besøg midt om natten. Vi binder ikke vores kunder til noget.

Vantaa Gym er beliggende på Hosantie 2, Vantaa.

Vantaa Gym Club

https://vantaagym.fi